window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Noord-Brabant Open 2024: Kendji Steinbach wint jeugdtoernooi, Glenn Willems beste G-darter!

Noord-Brabant Open 2024: Kendji Steinbach wint jeugdtoernooi, Glenn Willems beste G-darter!

Op de eerste middag in Den Draai in Deurne streden 52 jeugd- en G-darters om de wisseltrofeeën. Niemand minder dan Co Stompé was aanwezig om de prijzen uit te reiken.

Kendji Steinbach prolongeert titel jeugdtoernooi Noord-Brabant Open
Net als vorig jaar was het supertalent Kendji Steinbach de beste tijdens het jeugdtoernooi van het Noord-Brabant Open. Dit jaar won de 15-jarige Steinbach in de finale met 5-2 van Ruben Baalmans. Wess van den Brand en Sander van der Meijden haalden de halve finale.
Celvin Jacobs won de B-ronde in Den Draai door Jurre Vervoort in de finale te verslaan.  


Glenn Willems vol overtuiging naar wint bij G-Darts
Van de 22 G-darters die meededen aan het Noord-Brabant Open 2024 was Glenn Willems de winnaar. In de finale won Glenn met 3-1 van Rowald Willems. Titelverdediger Werner Vanduffel strandde in de halve finale, net als Rick van Dijk.
Stefanie Kiviet won de B-ronde bij de G-darters, Daniel Kost werd runner-up.


Morgen topdrukte in Den Draai voor het Noord-Brabant Open 2024
Op zaterdagmiddag gaan meer dan 160 darters de strijd met elkaar aan om de de felbegeerde wisseltrofeeën. Op zaterdagavond gaan bijna 90 koppels aan de heren- en dameskoppeltoernooien beginnen.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!